Italian Trulli

Word bedrijfspartner

Een positieve bijdrage leveren als zakelijke SamPartner

Word jij onze nieuwe SamPartner? Bij Sampath Foundation worden we ontzettend blij van bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebben staan. Bijvoorbeeld door maandelijks of jaarlijks een goed doel te steunen.

Er zijn allerlei mogelijkheden om samen te werken met Sampath. We helpen mensen in Sri Lanka middels microkredieten, bijscholing en het opleiden van boeren tot imkers. Prachtige projecten welke je als bedrijf, onderneming of organisatie, met alle liefde kunt omarmen!

We hebben dit jaar een aantal mooie partners mogen aansluiten die op hun manier bijdragen aan onze projecten. Dat kan ook voor jouw bedrijf, organisatie of instelling!

Egbert Hendriks, de oprichter van Sampath Foundation, neemt heel graag contact met je op om een (digitale) kop koffie met je te drinken. Laat hier een terugbelverzoek achter voor meer informatie!

Word ook SamPartner!

Wil je met jouw bedrijf positieve impact maken? Als SamPartner, partner van Sampath Foundation, draag je bij aan het verbeteren van de levens in Sri Lanka door middel van microkrediet, onderwijs en kennis overdracht. Goed voor jouw bedrijf en voor de mensen in Sri Lanka! Hoe wil jij bijdragen?

Wist je dat?

Al onze donaties gaan naar de mensen in Sri Lanka. Sampath maakt namelijk maar een beperkt percentage aan kosten. Veel vrijwilligers verrichten onbetaald werk.

SamPartner Start

Steun ons met het Start-pakket en ontvang daarvoor het volgende:

 • Halfjaarlijkse Sampath Magazine
 • Jouw logo in het magazine
kosten

Periodieke donatie van €50,-

Aanmelden

SamPartner Midi

Help ons het verschil te maken en steun ons met het Midi-pakket. Wij helpen je dan met:

 • Halfjaarlijkse Sampath Magazine
 • Jouw logo in het magazine
 • Jouw logo in onze mailings
 • Prachtig fotoboek van Sri Lanka
kosten

Eenmalige donatie van €1.000,-

Aanmelden

SamPartner Maxi

Geef mensen in Sri Lanka een betere toekomst met het Maxi-pakket. Voor deze samenwerking doen wij het volgende:

 • Halfjaarlijkse Sampath Magazine
 • Jouw logo in het magazine
 • Jouw verhaal in onze mailings & op social media
 • Prachtig fotoboek van Sri Lanka
 • Foto in liquid gloss van fotograaf Hans Withoos
 • Relatiegeschenk: duurzame kerstkaart in jouw huisstijl
kosten

Jaarlijkse donatie van €2.000,-

Aanmelden
Uiteraard kunnen we ook een jaarlijks plan met elkaar samenstellen!

Geef met belastingvoordeel!

Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan Sampath Foundation minimaal vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Dit kost je niets extra’s, maar levert wel veel op. Ook wij betalen geen belasting over periodieke schenkingen. Je bijdrage wordt zo voor 100% besteed aan een betere toekomst voor de mensen in Sri Lanka!

P.S. Dit geldt voor particulieren. Als B.V. mag je de schenking aftrekbaar maken zonder deze voorwaarde van 5 jaar. Dan bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van €100.000. Je moet de giften uiteraard schriftelijk kunnen bewijzen.

FAQ

Ja, met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan Sampath Foundation minimaal vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Dit kost je niets extra’s, maar levert wel veel op. Ook wij betalen geen belasting over periodieke schenkingen. Je bijdrage wordt zo voor 100% besteed een betere toekomst voor de mensen in Sri Lanka!

Absoluut! Al onze donaties gaan naar de mensen in Sri Lanka. Sampath maakt namelijk maar een beperkt percentage aan kosten: we reizen minimaal naar Sri Lanka, hebben betrokken partners voor o.a. onze website, en niemand van onze grote groep vrijwilligers wordt betaald.

Ja, we werken nauw samen met onze partners in Sri Lanka en ons team vrijwilligers in Nederland. Daar lees je hier en in ons jaarverslag meer over.

Ja, je kunt er ook voor kiezen om via onze Geef-pagina een kleine donatie te doen. Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan Sampath Foundation minimaal vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Dit kost je niets extra’s, maar levert wel veel op. Ook wij betalen geen belasting over periodieke schenkingen. Je bijdrage wordt zo voor 100% besteed een betere toekomst voor de mensen in Sri Lanka!

P.S. Bovenstaande geldt voor particulieren. Als BV mag je de schenking aftrekbaar maken zonder deze voorwaarden van 5 jaar. Dan bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van €100.000. Je moet de giften uiteraard schriftelijk kunnen bewijzen.

SamPartners 2021 en 2022

Tiger Concept | DrukwerkMAX | reislekker.nl | De Werkbij

Ben je een eenpitter en wil je toch bijdragen aan Sampath? Dan is ons sterabonnement iets voor jou! Voor een klein bedrag van 25 euro per maand help je ons vooruit en krijg jij een vermelding op onze website.

Uiteraard is het ook mogelijk om een bepaald percentage van je opbrengsten uit online cursussen, E-books, abonnementen of producten met ons te delen. Kijk maar eens hoe reislekker.nl dat doet!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan wil je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen! Schrijf je hier in.

Nieuwsbrief archief

Benieuwd wat je van ons kan verwachten?

Lees hier voorgaande nieuwsbrieven.

Laat je inspireren

Schrijf je in en ontvang verhalen van moedige mensen in Sri Lanka in je mailbox.