Sri Lanka

Bestuur

Het bestuur van de Sampath Foundation wordt gevormd door de volgende personen:

  • Egbert Hendriks: voorzitter
  • Pierre van Hedel: vice-voorzitter
  • Kim Egger: secretaris
  • Frans van Empel: penningmeester
  • Gerrit van Arendonk: bestuurslid

Het bestuur vervult zijn taken op vrijwillige basis, zonder enige bezoldiging. Informatie over hun nevenfuncties is hier beschikbaar.

Naast het bestuur zet ook een toegewijde groep vrijwilligers zich in voor de Sampath Foundation. Hun betrokkenheid en passie vormen een waardevolle aanvulling op onze missie.

Ontmoet ons team

Het volgen van één workshop leidde tot een succesvolle zeepmakerij

“De inkomsten die ik met mijn zeepproductie krijg zijn genoeg om mijn familie te onderhouden. Ik kan er het schoolgeld van mijn kinderen mee betalen en de energierekening".
Janaki Sumanasena
Deelnemer Community College workshop

Bestedingsbeleid

Sampath Foundation werkt in Nederland uitsluitend met vrijwilligers. In Sri Lanka wordt samengewerkt met twee lokale partners. Aangezien de stichting haar inkomsten maximaal aan het doel ter beschikking wil stellen worden de overheadkosten van de stichting tot een minimum beperkt. Van alle donaties gaat 90% naar Sri Lanka ter financiering van scholing en microkrediet en voor de projectuitvoering door Arthavida of Arthacharya. Zij betalen hiervan de Singalese medewerkers een salaris. Het geld komt dus voor het grootste deel ten goede aan de bevolking van Sri Lanka voor een betere toekomst.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan wil je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen! Schrijf je hier in.

Nieuwsbrief archief

Benieuwd wat je van ons kan verwachten?

Lees hier voorgaande nieuwsbrieven.

Laat je inspireren

Schrijf je in en ontvang verhalen van moedige mensen in Sri Lanka in je mailbox.